Verdien geld, waardebonnen of mooie prijzen.

Waarom inschrijven?

Via Survey Cat kun je geld verdienen met enquetes invullen en met testen van nieuwe producten. We hebben daarom de beste onderzoekspanels van Nederland voor je op een rijtje gezet. Afhankelijk van het onderzoekspanel kun je tot wel €12,50 per ingevulde enquete verdienen. Momenteel werven we leden voor grote toonaangevende onderzoekspanels zoals: Research Now,Survey Sampling International (SSI), Lightspeed en Motivication. Bovendien zijn wij continue op zoek naar nieuwe onderzoekspanels. Zo kun jij je mening geven én er een leuk zakcentje aan overhouden! kortom Ideaal voor mensen die online geld willen verdienen.

Ons doel

Surveycat verbindt consumenten en bedrijven met elkaar. Daarom hebben wij voor jou de beste onderzoekspanels geselecteerd. Door je mening te geven help je bedrijven hun producten en diensten te verbeteren. Bedrijven hebben veel geld over voor betrouwbare informatie van consumenten. Daarom verdienen mensen die enquêtes invullen leuke vergoedingen per ingevulde vragenlijst in de vorm van geld, waardebonnen en meer!

Voordelen

1. Betrouwbare enquetes invullen
2. Producten testen en houden
3. Gratis inschrijven.
4. Vanuit huis geld verdienen
5. Geen verplichtingen

Wereldwijd gingen al 218.553 mensen je voor!

Zo werkt het:

STAP 1

Schrijf je in

STAP 2

Vul de enquêtes in

STAP 3

Verdien geld

Bedrijven vinden jouw mening belangrijk!

Enthousiast geworden? Vul direct enquêtes in!

Maxime Hardman

Ik heb mij ingeschreven bij vier enquetes aangemeld en ik heb nu in 1 uur al meer €11 verdient:)

Bianca Rutgers

Heb er aardig wat mee verdient afgelopen maand.

Andrea Hazim

Bij sommige panels krijg je echt een goede vergoeding maar ik heb er ook een paar gedaan waarbij ik maar €2,50 in 20 min. heb gekregen. Al met al kan er een aardig extra centje mee verdienen!

Juan Munoz

Helle goeie website! ik heb al heel veel verdient!