GFK ConsumerJury

✓ Ontvang direct 100 punten
✓ Diverse waardebonnen
✓ Keuze uit eigen webshop
✓ Doneren aan goede doelen

GFK ConsumerJury algemene informatie

Wees betrokken, laat weten wat je vindt!
Deelnemer oefent direct invloed uit op beslissingen van bedrijven en overheden. GFK ConsumerJury voert onder meer onderzoek uit over actuele maatschappelijke kwesties, peilt naar waardering over televisieprogramma’s en muziekfragmenten, test de kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en onderzoekt de aantrekkelijkheid van reclamecampagnes.

Inschrijven bij GFK ConsumerJury

Vindt je het leuk om je mening te geven? Doe mee aan de GFK ConsumerJury onderzoeken en spaar voor leuke beloningen. Vul onderstaande gegevens in en doe direct mee aan het eerste onderzoek, zij zijn benieuwd naar jouw mening!

Voorwaarden
– Je bent woonachtig in Nederland
– Je bent 13 jaar of ouder

Enquête aanbod

Het aantal enquêtes die je ontvangt zal variëren. De meeste leden ontvangen ten minste één enquête uitnodiging per maand met een gemiddelde van vier per maand. Op basis van hun profielinformatie, sommige leden een paar meer dan anderen. Het is altijd jouw beslissing over wanneer je wel óf geen enquête wilt invullen.

Beloning

Jouw mening is punten waard! Punten kan je verdienen door deel te nemen aan enquêtes. Het aantal punten dat u ontvangt hangt af van het onderzoek. Doe je mee aan deze enquêtes dan spaart je bij een onderzoek van 10 minuten direct 200 punten, dat is 1 euro! Bij deelname aan een groepsdiscussie kan dit al gauw oplopen tot 3.000 punten, 15 euro!

ConsumerJury

Meer goed betaalde enquetes: